Anbefalinger

“Ditte har et klarsyn udover det sædvanlige. Hvad enten det drejer sig om at teste hvilke vitaminer man har brug for, afhjælpe fysiske/ psykiske ubalancer eller rådgive ifm. vigtige beslutninger, er hun utrolig kompetent og spot on. Jeg kan kun give hende mine varmeste anbefalinger”.
– Michala Friborg Ravn

“Jeg har kun haft positive erfaringer med Ditte både som healer og clairvoyant. Ditte udstråler ro og lethed og er meget præcis i sine forudsigelser. Derudover er Ditte dygtig til at stille ind på særlige områder på kroppen under healing og derigennem få beskeder der kan give en større forståelse for hvorfor det lige gør ondt der”.
– Olivia Lerke Bruun

“Ditte har solide og fantastiske evner inden for sit felt. Hun er en god lytter og har en fremragende indlevelsesevne og stor empati. Hun sikrer, at hun arbejder under trygge rammer. Det gør, at jeg som klient føler, jeg 100 % kan leve mig ind i det, der sker her og nu. Mine varmeste anbefalinger”.
– Niels Rejnhold Sørensen

“Jeg kan varmt anbefale Ditte både som healer og clairvoyant”.
– Teresa Thaning

“Jeg har fået healing og healingsmassage, og begge behandlinger har været en virkelig god og positiv oplevelse. Efter healing følte jeg, at jeg havde fået mere energi og overskud og Ditte formået også at lindre nogle vedvarende smerter jeg havde i mit ene knæ og ankel. Healingsmassagen var meget behagelig og afslappende. Ditte formået at løsne op for spændinger i min nakke og ryg, og jeg følte undervejs i behandlingen en rar varme i kroppen. Dette var mine første oplevelser med healing og healingsmassage og jeg kan klart anbefale det til andre”.
– Stefan Kronow

“Jeg fik healing og blev kureret for begyndende slidgigt i albuen, og har fået et bedre velbefindende
efter et besøg i Heart-Vision. Jeg kan varmt anbefale Ditte Sommer, hun har et roligt gemyt 
og et behageligt væsen”.
– Kirsten Skov